Dagens outfit

Klänningen kommer från bra och begagnat och kostade ca 60 kr. Ballerinaskor i vit spets hade min dotter när hon konfirmerade sig för ca 3 år sedan. Nu har jag tagit över och dom är knappt använda. Till det mitt lilla lyckohalsband i silver (med sin egen lilla historia) som jag ska visa i närbild vid ett senare tillfälle. Leggings är ett måste för mig fast hopplöst omodernt enligt min dotter. Det bryr jag mig inte om utan kör glatt på. Koftan är från Kappahl för ett par år sedan. Jag älskar när man kan återanvända gamla kläder och hitta sin egen stil. Varför måste man alltid se ut som alla andra? Nej fram för mer våga visa dig själv bilder. Såhär såg jag ut idag och jag kände mig somrigt fin och det står jag för!

20130612-194544.jpg
Todays outfit! Old secondhand dress, inherited shoes from my daughter in white lace. My knit is from Kappahl from a couple of years ago. Finally leggings which i can’t do without. I know it’s not a modern thing to wear but i do not care…

2 thoughts on “Dagens outfit

  1. Second hand är toppen!
    På tal om Ernst, så blev jag just gruvligt besviken, eftersom jag trodde det var idag det var premiär.
    Och så är det bara trist sport på TV…
    Må så gott!
    /Anna-Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s