Kalaset som kom av sig / No party today

Idag skulle vi ha åkt på födelsedagsfirande! Tyvärr fick vi ställa in pga sjukdom. Jag hade bakat egna lchf-muffins med kardemumma och hallon som jag tänkte ta med till mig själv (vill inte att folk ska behöva fixa extra till mig). Nu blev det ju ingen gofika borta så vad gör man då? Nerbäddad man och dotter får väl fika senare. Jag slog till på en egen fika istället. Det var första gången jag provade dessa muffins och jag blev super nöjd. Tillsammans med några jordgubbar och grädde så blev det riktigt gott! Receptet hittade jag på lchfrecept.com om ni är intresserade.

Hur går det med min lchf-kost och hälsan då! Jag märker helt klart stora förändringar i både kropp och knopp. Mindre värk, mer ork, vilket är det viktigaste, samt ett par kilo mindre att släpa runt på vilket är en bonus. Jag tänker helt klart fortsätta!

20130615-153631.jpg

20130615-153642.jpg
I baked lchf muffins with raspberries today. They were really good with some strawberries and wipped cream. Yummy! You can find the recipe at lchfrecept.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s