Silver

En liten silverfågel, min turfågel! Den köpte jag hos en silversmed när jag var i 10 årsåldern. Jag brukade tillbringa en vecka varje sommar hos min farmor när jag var yngre. Jag kommer ihåg att jag gick förbi en affär och såg den lilla fågeln där! Det var omedelbar förälskelse och jag kunde inte gå förbi. Jag la alla mina fickpengar på halsbandet och hade inte pengar till glass och annat resten av veckan. Det var tur att man hade en snäll farmor! Nu påminner den mig om varma sommardagar när sommarlov innebar lediga dagar. Silver fascinerade mig när jag var 10 år och silver fascinerar mig nu! Drömmen är att gå en silversmideskurs någon gång! Det skulle vara kul! Då ska min lilla fågel få en storebror!

20130615-213916.jpg
My little silverbird, my lucky necklace! I bought it when i was 10 years old. I spent a week every summer with my grandmother. One of these summers i bought my silverbird. Some day i want to take a silver course and make my own jewelry.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s