Pioner / Peonies

Imorgon börjar ”semestern” och programmet är redan fullspikat. Jag kommer tillbringa större delen av min semester med målarpenseln i högsta hugg! Det kommer att vara lite glest mellan inläggen ett tag men titta gärna in ibland för rätt som det är får jag en stund över. Idag firade vi min fina svärmor som fyllde år. På bordet stod en vas med pioner vilket kan vara en av de vackraste blommorna jag vet! Vackra blommor gör mig glad!

20130623-221737.jpg
Peonies is one of my absolute favourite flowers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s