Klart / It’s done

Jag är bara så himla nöjd! Varför har jag inte gjort det här tidigare!? Jag som dessutom älskar påfåglar. Det tog 5 min att byta batteri och armband. Nu har jag en användbar klocka igen plus en cool accessoar. Strax bilbesiktning och sedan hem för att äta sallad jag köpt med mig från stan. Resten av eftermiddagen viks till fönstermålning mm. Då får min klocka ligga på nattduksbordet och vila lite…

20130627-113248.jpg
It took five minutes to change battery and fix my peacock clock. I’m so happy i finally did it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s