Lådfynd / Findings in my drawer

Om en vecka kommer en målare och gör klart de rum som är kvar att åtgärda här hemma. Vi har tröttnat på att det aldrig blir klart. Det innebär att vi har fått röja tre rum och hallen både uppe och nere, pust! Det är inte klokt vad prylar man samlar på sig. Ibland gör man dock riktiga fynd i sina egna lådor. Hittade min gamla påfågelsklocka plus en annan liten smäcker klocka som jag hade när jag var typ tonåring och samlade på fina klockor. Nu har de flyttat ner i väskan för att få följa med till stan på en makeover. Nya batterier och armband ska det bli. Jag som älskar älskar älskar påfåglar! Kan det bli bättre, tror inte det! Jag har bestämt mig för att börja med klocka igen. Har haft mobilen som klocka i flera år. Nu ska jag rensa fler lådor så vem vet vad som mer dyker upp?! Nästan lika kul som loppis det här ju…

20130627-065249.jpg
Found my old peacockwatch in a drawer when i was cleaning them out! I just love peacocks! I’m taking both watches i found to town for a makeover! Aren’t drawerfindings just the best?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s