Sista semesterveckan / Last days of our summervacation

Tre veckor har rasat iväg med en himla fart och vi är nu inne på sista semesterveckan! Vi har hunnit massor men det är också massor kvar att göra. Vi ska kämpa på in i det sista för att få så mycket som möjligt gjort. Kvar den här veckan är det sista på fasad och tak samt hängrännor och måla dörrar etc klart på utsidan. Inne ska ett golv läggas, fem dörrar bytas och en massa golvlister sättas. Det skulle vara skönt att få det gjort så att vi kan ägna kvällar och helger till att städa och ställa iordning allt igen från och med nästa vecka. Några roligheter blir det nog inte på den här semestern utan vi får ta det senare i höst på helgerna. Kvar att göra efter semestern är även insidan på garaget som behöver isoleras innan vintern. Ingen vila ingen ro bara gnida bara gno! Stort tack och en massa kramar till alla som hjälper till. Utan er hade det här aldrig funkat! Det får bli ”taklagsfest” när allt är klart ❤

20130715-185429.jpg
Our renovation is moving slowly forward. We have lots of things to to on our last week of vacation which starts today! Here we go…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s