Trendguide

Idag har jag min hittills enda riktiga sovmorgon på hela semestern som är slut på fredag! Vi har såklart massor att göra med renoveringen och snart så drar dagen igång med inköp av lister, foder och nya innedörrar. Jag hoppas jag hinner måla en hel del också och min man ska ev hålla på med lite plåtarbeten. Vi är väldigt trötta efter tre och en halv veckas intensivt arbete och bestämde oss därför för en sovmorgon. Jag som ändå alltid vaknar tidigt laddade ner sprillans nya Elle för att uppdatera mig lite om höstmodet! Bland mycket annat så kommer rosa att vara en av höstens stora färger (jippi älskar rosa) och pärlor kommer tillbaka. Grått, dimmiga nyanser, kritstreck, rutigt gärna i rött och grönt och marmormönster är också på tapeten! Nu längtar jag mer än någonsin efter en ordentlig garderob! När dammet efter renoveringskaoset är bortstädat och vi hittar tillbaka ” hem” då ska jag ta tag i min garderob. Det är ett löfte till mig själv…

20130717-095746.jpg
I have just downloaded Elle Sweden to my iPad! I’m waking up slowly this morning reading about autumnfashion and dreaming about my new closet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s