Idag / Today

Idag har varit en skapligt bra dag. Vi började med att hjälpa mamma och pappa med att sätta fast deras nya köksfläkt. När det var klart for vi hem till oss där golvet i läsrummet lades klart, lister sattes dit, nymålad fönsterbräda och gardinsstång kom upp. Det är några detaljer kvar i läsrummet sedan är det klart. Jag både började och slutade min dag med rysk yougurt och bär (LCHF). Jag mår så bra av kosten och tänker helt klart fortsätta. Idag när vi var hos mamma och pappa hittade jag ett vindsfynd i form av en ”typ” strandväska i plast. Tyckte den var lite retrocool. Den kommer nog inte till stranden så mycket med mig men kan vara bra till annat.

20130720-221913.jpg
Today was a good renovationday! We finished the last new floor and even got some moldings up. We also went to my parents to help them with a new kitchen fan. Look what i cool bag i found on their attic.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s