Fredag / Friday

Idag är det fredag och en hektisk vecka är snart över. Ikväll blir det att jobba med renoveringen igen. Alla steg framåt är bra! Vi kommer att lägga all energi på det i helgen också. Mycket pyssel med lister, foder och rensning av garage står bland annat på schemat! Fredagens outfit blev svarta jeans, vit tunn blus, halsband i svart, grått och silver, väska inhandlad i New York och min klockring som jag har laddat med nya batterier. Jag har inte använt den på många år. Alla kläder är gamla godingar och skorna är ärva av dottern som tröttnat på sina svarta lite flätade ballerina. Längtar efter att fylla på garderoben med lite nytt! Det blir dock en senare fråga.

20130726-075319.jpg
Friday outfit! Nothing new just some olden goldies. My watchring is on for the first time in many years. The bag is from New York. My sisters bought it to me when they were there some years ago. Dreaming of some new clothes and shoes to wear this fall. Otherwise work and renovation as usual!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s