Årets varmaste dag? / The warmest day of this year?

Ojojoj vad varmt det har varit idag! Man ska inte klaga på värmen men idag har det varit lite för varmt för mig. Jag blir liksom superseg, yrslig och får jordens huvudvärk. Trots värmen har min man och min pappa jobbat på med renoveringen. Fy sjutton vad lister och foder det finns att sätta upp men det går stadigt framåt även om det är en bit kvar. Mamma och jag for till Ikea, Hemtex mfl ställen och gjorde vissa inköp. På Ikea hittade jag kopior på lövet borden som var så himla läckra! Två sådana skulle bli fina framför soffan. På Hemtex fanns det en del höstnyheter bland annat tyger med djur och växter, så läckert! Köpte en ram och ramade in en bit resttapet som ska sitta i hallen. Ni kommer att förstå vår tanke när ni ser helheten vart efter… Nu ska jag ta ett par huvudvärkstabletter, dricka vatten och sedan läsa mina inredningsbilagor. Det blir nog inte mer gjort än så ikväll. Imorgon renovering igen!

20130803-202225.jpg
Today must be the warmest day this summer here in Sweden. It’s giving me a headache. Today renovation as usual but also a trip to Ikea and Hemtex. The autumn news are in and i saw both tables at Ikea and cloth at Hemtex that i want. What do you think of my new picture made of leftover wallpaper and a frame from Ikea? We will place it our hallway and i will show the hole idea later!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s