Blommig kjol / Flower skirt

Idag har inte varit min bästa dag direkt! Helt enkelt en jobbig onsdag på många sätt. Det började bra med blommig kjol från Bra och begagnat för 40,-. Precis lagom lång så att man kan ha den utan leggings (befriande). Sedan fortsatte dagen på mindre roligt sätt vilket jag inte ska tråka ut er med!!! Dagen slutade dock på topp när vi hämtade hem min dotter som kom med flyget från Skottland. Vilken lycka att få hem sin älskade unge. Nu känns allt mycket bättre. Hon hade köpt en hel hög med fina klänningar… som jag kan låna hihi!

20130807-204231.jpg
Todays outfit! A skirt with flowers on that i bought second hand for about 40 swedish crones. I love it! Today my daughter came home from Scotland. She had some new dresses home with her. Don’t tell her but i’m going to borrow some of them later, hihi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s