Regn / Rain

Vi hade tänkt åka till Skänninge marknad efter jobbet idag. Regn (ösregn) och ett tandläkarbesök satte stopp för det! Har en tand som spökar och idag försökte tandläkaren rädda den! Det är gränsfall om det ens kommer att funka! Om det inte funkar så blir det att välja mellan glugg eller implantat. Håller nu alla tummar och tår att den håller ett tag till. Har dessutom tandläkarskräck så nu känner jag mig bara helt mör och trött! Idag hade jag en blåblommig blus som jag köpte på myrorna för en billig penning för ett par år sedan. Den är även fin under kavaj så den kan jag ha på hösten också. I övrigt inget nytt. Nu gosar jag ner mig i soffan och väntar på Ernst. Om någon kan sprida sommarglädje trots regnet så är det han! När vi hem idag så hade vi fått finbesök vid trappen. Lilla gosekotten blev lite rädd när vi kom och ville inte hälsa på oss alls!

20130808-173607.jpg

20130808-173623.jpg
Todays rain and visit to the dentist put a stop to our visit to Skänninge fair. We went home after work instead and found a little hedgehog on our doorstep. Todays blouse is from ”Myrorna” and i bought it a couple of years ago.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s