Söndag / Sunday

Igår firade vi vår fina Sofia som fyllde 8 år. Vi åkte till stora staden i ösregn för att vara med på hennes kalas. I fredags var jag och tog foto till nytt tjänsteleg. Blir man någonsin nöjd med den typen av kort? Tja nu får jag leva med det ett bra tag iallafall!

20130901-102403.jpg
Yesterday we went to the big city to celebrate my niece Sofia. It was her eight birthday ❤ Last friday i took photos to my new work id. Hmm does anyone ever become satisfied with that kind of photo? Well now i have to live with it for a long time.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s