Regntunga skyar / Rainy days

Har legat hemma i två dagar med en ryslig huvudvärk! Den börjar som tur är sakta klinga av. Det var inte vad jag behövde just nu men ibland blir det som det blir. Allt sammantaget så har det blivit lite för mycket för mig just nu och mitt humör har varit fullständigt under isen. Jag har känt mig ledsen och deppig ett tag nu och orkar bara med det nödvändigaste. Jag prioriterar att komma upp på banan igen och tar därför en liten paus på bloggen. Kika gärna in ibland för rätt som det är så vänder allt på sig igen.

Ett tips under tiden är att Flashdance kommer som musikal på Chinateatern i Stockholm i januari nästa år. Den vill jag så himla gärna se. Jag som såg filmen på den tiden när den var hipp och modern snarare än nostalgisk, törs man erkänna det????

20130927-064903.jpg
I’m taking a blogbreak due to health reasons. My life is a bit upside down right now. I will be back shortly! Next year Flashdance will come to sweden as a musical. I saw the movie when it was new and modern a great many years ago, hrmmm! I would love to see the musical.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s