Moving on…

Idag har vi varit på IKEA och köpt garderober till sovrummet. När vi ändå var igång så passade vi på att flytta lite andra saker. Mamma och jag torkade ur skåp och lådor samt städade badrummet. Jag la även in plast i lådorna i köket. Nu är jag så trött så jag ser i kors. Det blir en tidig kväll för mig. Jag behöver verkligen få sova ut.

20131019-204206.jpg
Today we bought wardrobes at IKEA and drove them to our new apartment among some other things. We also cleaned the kitchen and bathroom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s