Suede trousers!

Hittade ett par ursköna byxor som min dotter lagt i en säljahög! Hon hade köpt dem på Röda korset för en billig penning för ett bra tag sedan. Framsidan på byxbenen är i något mockaliknande material och baksidan är i stretch. De är mörkt grå till färgen. Jag grabbade dom raskt och de satt som en smäck! Ibland har man tur och gör fynd hemma hos sig själv. Himla smidigt måste jag säga! Känner mig nöjd med mina nya byxor. Till det ett par gamla kängor med klack från Vagabond och en tröja från Indiska som jag köpte för precis ett år sedan. Örhängena köpte jag på 80-talet någon gång och de håller faktiskt än. Gamla kläder men i ny kombination! Man gör vad man kan…

20131021-154904.jpg
Found a pair of trousers that my daughter didn’t want anymore. She bought them secondhand at the Red cross a long time ago. The front of the legs are made of suede. They are darkgrey and i love them! Are not wardrobe findings at home the absolute best? Shoes from Vagabond, knit from Indiska and earrings from the 80’s. Olden goldies, still going strong!

20131021-160131.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s