Happy colors!

Idag var det tillbaka till verkligheten med jobb på schemat. Det kändes att jag varit ledig en vecka och dagen har varit minst sagt hektisk. Efter jobbet for vi till huset och röjde och fixade. Jag passade på att grundmåla de möbler vi tänkt att ha i köket. Imorgon ska de få sitt första riktiga lager färg. Ingen vila, ingen ro… Nu är jag så trött så jag somnar sittande snart. Jag ska vara på jobbet halv sju imorgon och har 45 min resväg! Ja ni förstår…

20131104-224109.jpg
Today i started to paint the furniture we want to have in our new kitchen. Tomorrow i will continue with the painting. First some sleep, then some work and then painting…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s