Selfesteem

Varför är man så bra på att slå på sig själv? Jag kan älta misstag hur länge som helst. Varför låter jag vissa personers elaka sätt att påpeka mina ”brister” förstöra min dag, min sömn och min morgon? En del av mig vill bara strunta i dom och vända på saken. Det var ju trots allt inget direkt fel bara olika synpunkter på hur man genomför en uppgift. Det går till och med att göra något bra av min variant med en liten förändring som till och med passar dom bra!!!! Varför låter jag dom få mig att känna att just mitt sätt är fel. Jag tänker att JAG är fel inte att det blev ett missförstånd. Jag skiljer inte på vad som är saken och mig själv, vi blir liksom ett. Jag vaknar med tårar och tänker usch vad alla kommer att tänka hur fel jag är…. Vilka alla och vad för fel? När jag var yngre hade jag ”stora” problem med det här men fortfarande idag så hakar jag fast i detaljer och slår hårt på mig själv. Den sista tiden har det varit mycket ältande i huvudet om mina fel och varför folk i min omgivning får mig att må dåligt. Jag som är trygg och lugn i min roll blir osäker och stammar bara vissa personer kommer i närheten. Vad är det som dom triggar i mig som gör så att jag mår så dåligt. Vad är det som gör att jag böjer mig bakåt för att vara till lags och hänger på andras ”liv” även om det inte är min grej alls! Jag står inte upp för mig och försöker göra alla andra glada men aldrig mig själv. Jag bara måste förändra min attityd till mig själv. Jag bara ska bli sams med mitt eget jag… Jag vill tänka att jag är värdefull precis som jag är och oavsett vad andra tycker så vill jag vara sann mot min egna önskemål och drömmar. Jag är faktiskt bra på det jag gör och jag behöver bli bättre på att tala om det för mig själv. Gör man det tillräckligt många gånger så blir det en vana och till slut kanske man börjar tro på det! JAG ÄR BRA SOM JAG ÄR OCH DUKTIG PÅ DET JAG GÖR…. puh det satt långt inne men nu är det sagt för första gången på länge…

Det är dags att boasta självkänslan och vem tar man hjälp av då? Jo ett proffs på området såklart!

20131123-085713.jpg
I’m tired of beating up myself! Instead i want to get along with myself and i really need to boast my selfetsteem! This starts right now… I’M OKEJ JUST THE WAY I AM!ö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s