A success ”ztory”

Min man laddade hem en app som heter ”ztory” för ett bra tag sedan. Det är en app där man kan gå in och läsa mängder med tidningar för 99 kr i månaden. Jag har väl inte brytt mig så mycket om det förrän jag satt och tittade lite och insåg att expressen lägger ut sin heminredningsbilaga samt att det fanns tidningar om allt från LCHF till korsstygn mm. Dessutom hade de Ernst tidning, need i say more?! Nu läser jag mer tidningar via appen än jag någonsin gjort i pappersvariant. Jag går även in och laddar hem de nummer av Elle som jag vill ha om höst, vinter eller vårmodet etc. Det är en app som Elle har själva. Man kan väl säga att jag är fast och tycker att det är jättebra.

Ja och så kom då vintern med full styrka. Vi ska väl inte klaga efter en underbar sommar och en lång fin höst. Trots det är inte snö och kyla min favorit direkt. Man får väl se det positivt att det blir lite ljusare ute iallafall. Mamma och pappa har ett bord i källaren hemma som de inte använder längre. Jag funderar på om vi ska ha bordet som soffbord. Vi får se vad maken och dottern tycker? Jag tycker att det är superfint. Jag är bara lite rädd att det är för högt. Det blir till att plocka fram måttbandet och kolla.

20131207-180050.jpg
I love our new app Ztory for iPad where you can read a lot of papers for 99 swedish crones a month. I love it and i read a lot of papers from this app. Winter struck Sweden  a couple of days ago. I hate the cold but at least it gets a bit lighter outside. My parents have a small table that they don’t use any more. Maybe we can have it in front of our sofa. I have to mesure and look.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s