A really bad day!

Veckan slutade bra med julbord på jobbet i fina omgivningar med Lucia uppvaktning och kalas på kvällen. Lördagen började mindre bra och fortsatte ännu sämre! Jag vaknade före fyra och kände att nacken vrålvärkte. Gick upp och tog en stark tablett för att sedan se om jag kunde sova bort värken. Det gick inte utan jag vaknade några timmar senare med migrän! Jag tog fler tabletter och hoppades på bättring framåt kvällen. Vi skulle ju på julbord med familjen. Kunde ganska snart konstatera att julbord inte var aktuellt eftersom magen vände sig ut och in och inte slutade förrän typ 23 på kvällen. För då var den läskigt tom. Jag hatar att kräkas och har fobi mot det så kvällen var ångestfylld med stora bokstäver. Somnade i ren utmattning efter 23 och vaknade vid 02 på söndagsmorgonen. Har fortfarande ont och känner mig helt urkramad. Ska försöka få i mig lite vätska och sedan se om jag kan få sova en stund till. Det finns risk för att vår ”göra julgodis” dag brinner inne idag. Känner mig jätteledsen för det jag missar men vill bara bli frisk…

20131215-035829.jpg
I have the stomache flu and feeling under the weather. Friday was a good day with christmas lunch in historic surrondings. I hope for a better sunday than saturday and just want to feel better!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s