A slightly better day!

Idag har jag mått något bättre även om jag är långtifrån i balans. Har lyckats packa upp några kartonger, laga mat, tvätt kläder, skriva och tillverka julkort. Känner mig dock yr och smått illamående så det blir en tidig kväll för mig. Kunde inte se på tv eller läsa. Ögonen hänger inte med och jag blir yr. Det är nog sviterna av gårdagens häftiga migränattack. Just nu sitter mannen framför datorn och pular med nästa års excelark för ekonomin. Dottern med pojkvän gör ischoklad, knäck och ska precis göra ett pepparkakshus allt till tonerna av julmusik. Känns hemtrevligt och lite juligt på något sätt. Vi har även fått hem vår gemensamma julklapp för året nämligen jultomten av Kay Bojesen. Den blir en julklassiker att ta fram år efter år.

20131215-191841.jpg

20131215-191900.jpg
Today i’m feeling slightly better but not totally recovered. I feel a bit dizzy still. I made some christmas cards oldstyle. Our christmas present has arrived. It’s the santa from Kay Bojesen. We love it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s