Christmas race!

Jag tänker varje år att nästa år ska bli annorlunda men det blir alltid samma hets! Det här året ligger jag mer efter än någonsin förr pga flytt mm. Två dagar innan julafton och det är allt för mycket kvar att göra innan julefriden infinner dig. Kvar är städning, åka till returpunkten, handla julmat, fixa det sista med klapparna, sy gardiner och kuddar. Jag ska även göra egna köttbullar och hinna baka lite. Igår var jag på stan med några miljoner andra stressade människor och köpte julklappar. Min man satte upp en gardinstång som var tvungen att modifieras och röjde i köket. När jag kom hem slog jag in paket medan jag lagade mat. När vi ätit så snabbduschade vi och med fem minuter till godo hämtade vi vår nya tavla från galleriet. När det var avklarat for vi med hast iväg till en grannstad för att fira mannens kusin som fyllde år. Stupade i säng när vi kom hem och nu ringde klockan nyss. Det är bara upp och köra järnet igen!

20131222-084849.jpg
It’s not christmas yet! Two days left and so much to do! The race continues today.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s