2013 in retrospect!

Den här tiden på året fylls bloggvärlden med årskrönikor av alla de slag. Allt från vad som hänt månad för månad till att dela upp det i olika teman. Jag började 2013 med att göra en mindmap för hur jag ville att mitt år skulle se ut. Jag köpte en kalender till jobbet där jag kunde se mina mål och bli påmind om i vilken riktning jag ville varje dag. Hur blev det då?

Vi la all tid och kraft på att renovera huset inför en försäljning som tog mycket av vår ork och energi. Jag började storstilat på massage men ett ryggskott gjorde att jag fick uppsöka kiropraktor istället. Jag biter fortfarande på naglarna (inget jag är stolt över) men det är sanningen. Renoveringen kostade även en hel del pengar så något sparande till designlampor, coola smycken och klockor blev det inte i år. Min önskelista har dock inte försvunnit utan finns kvar. Ett par örhängen med silversvalor har tillkommit. Familjen har blivit starkare tillsammans efter det år som gått. Det har tom ljusnat lite vid horisonten vad gäller en mindre rolig historia. Jag har inte kommit igång med de fotoböcker eller den släktforskning jag vill ägna mig åt. Tankarna på hur jag vill utforma detta har dock tagit fastare form i mitt huvud. Inredning är ett intresse som tagit fastare form i och med stylingen av huset och är något som jag känner att jag vill ägna mig mer åt. Det blev vare sig någon gala eller särskilt mycket fest för mig i år. Hoppas på ett roligare 2014 vad gäller den delen. Jag gick en del på loppis under 2013 men inte så mycket som jag skulle vilja. Jag känner att jag ska börja skriva ner en lista på sådant som jag letar efter när jag är på loppis. Jag har mängder med idéer som jag inte kommer ihåg när jag väl är på plats. Jag har tagit ett stort steg med min hälsa i och med att jag uteslutit stora delar av kolhydrater ur min kost. Jag har kommit lite närmare mitt mål men har många delar kvar att jobba med. För att sammanfatta mitt 2013 kan man säga att jag har huvudet upp och fötterna ner. Året slutade bättre än det började och jag ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Min mindmap för 2014 är klar. Den är rykande färsk skulle man kunna säga. Det ska bli kul att se om jag kan komma närmare mina mål under nästa år. Kommer snart i ett eget inlägg!

20130103-164659.jpg

I did a map over the 2013 i had in my mind. Although not much became as i wanted it to, and we had a really hard year with the renovation and selling of our house, i´m happy to say i have my head up high and my feet on the ground. The year ended in a better way than it started and i can finally relax for a while. I´m spending my christmas days doing nothing much at all and i´m recharging my batteries big time.

 

2 thoughts on “2013 in retrospect!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s