My christmas!

Det blev jul hos oss i år också även om jag inte hann allt jag ville i vanlig ordning. Vi gick upp tidigt och åt en god frukost innan vi skjutsade dottern till mina föräldrar där hela släkten befann sig. Min man och jag åkte sedan vidare till min svärmor för lite förmiddagsjulfika. När vi vara klara med det åkte vi tillbaka till mina föräldrar där vi åt gott, tittade på Kalle och öppnade julklappar. Det roligaste var att se minstingen i familjen kika förväntansfullt och nyfiket efter tomten. Han knäckte att det var pappa i år men strax innan tomten kom kunde man ta på spänningen… dagarna efter jul har jag inte gjort något mer än vilat, tittat på film, gått en och annan promenad, haft familjen hemma på fika i olika omgångar. Mest av allt har jag vilat och försökt ladda batterierna för allt som väntar. Jag har lovat mig själv helledigt fram till nyår innan allt drar igång igen. Så nu ska jag återgå till att göra ingenting faktiskt. Laga mat, gå en prom och titta på film står på schemat idag och det känns jätteskönt. Har haft flera sovmorgnar…bara en sådan sak… jag börjar så smått känna mig som en människa igen och inte så mycket som en robot…
20131228-133126.jpg

I have had a good christmas this year and enjoyed the company of our family. After christmas i have mostly rested which was totally necessary. I need to recharge my batteries for next year.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s