Blog loving!

Jag älskar bloggar men mer äkta känslor och med människor som bjuder på sig själva. Jag uppskattar att allt inte är perfekt hela tiden och att man får se något som liknar ens egen vardag. Det känns som om trenden bland många bloggare har varit att bjuda på så lite personligt som möjligt utan mer bara design nyheter och den senaste outfit bilden etc. Det kan ju vara kul att läsa om ibland men det är de mer personliga bloggarna jag fastnar för och återkommer till. Bloggare med glimten i ögat som bjuder på sig själva och som både ger av sig själva när det gäller positiva saker men även ibland delar med sig av det som är mindre kul. Bloggare som ger varandra lite cyberstöd och peppar och stöttar med trevliga kommentarer.  Två av mina favvobloggar som jag läser varje dag och som jag vill tipsa om är Fröken Grön och Vintageblomman.

20131230-091929.jpg

20131230-091937.jpg
These are two of my favourite blogs! I love that it’s real genuin people and that they are very personal. Follow the links above!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s