Dechristmas the apartment!

Jag har börjat jula av vår lägenhet. Inte för att jag hade så mycket framme! Julstjärnorna i fönstren får vara kvar ett tag. Älskar att de lyser upp mörkret. Julgranen ska också plockas ner snart. Jag ska passa på att rensa bland julsakerna när jag håller på. Jag är väl inte ensam om att längta efter våriga färger och ljus just nu misstänker jag. I övrigt händer inte mycket idag. Mannen ligger tyvärr nerbäddad och jag småplockar som sagt lite.

20140105-145155.jpg
Well i guess christmas is over for this time. Today i have started to dechristmas our apartment.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s