Busy monday at home!

Idag ringde väckarklockan skapligt tidigt eftersom vi försöker vända tillbaka dygnet. Vi ska även försöka gå och lägga oss före halv elva ikväll allt för att orka upp i ottan. Nu är nämligen lovet slut och vardagen drar igång för fullt. Idag har vi varit och införskaffat en duschstång till badrummet och ett duschdraperi, äntligen! Det lutar mer åt svart, grått, silver och vinrött i badrummet som ni förstår men mer om det en annan gång. Nu går det iallafall att duscha i båda badrummen vilket kommer att spara in minst en halvtimma åt oss på morgonen. Det är mycket värt på vardagsmorgnarna. Idag har jag även lagat dubbelt upp med mat så nu har vi lunchlådor för resten av veckan. Kan inte beskriva i ord hur skönt det känns! Det blev italiensk köttfärsgryta med fetaost och ugnsbakad lax med täcke av créme fraiche och chevreux ost till det haricots vert och broccoli. Ska snart hänga sista maskinen tvätt, bädda rent i sovrummet, förbereda kläderna inför morgondagen och sedan avsluta med ”Det okända” innan jag kryper till kojs!

20140106-190401.jpg
Today we fixed our bathroom so that we can shower in both bathrooms in the mornings. That will save us a lot of time. I have also cooked food so that we have lunch at work for the whole week. Tomorrow we start working again…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s