Lean@home

Vi har levt i ett vardagskaos under lång tid nu! När jag läste om lean@home och om hur man skapar hållbara flöden i sin vardag så slog jag till och köpte boken. Läste om boken hos en av mina favoritbloggar, Underbaraclara. Jag tänker att 2014 blir året då vi får ordning på ett par stora katastrofområden men även på några mindre. Vi har inte ens läst ut boken men har ändå börjat göra förändringar här hemma. Istället för ett fungerande badrum har vi nu två vilket kommer att underlätta på morgonen. Vi har även börjat att fundera på matinköp och matlagning mm. Jag tänkte beskriva de flöden vi förändrar och hur det går när vi har kommit lite längre. Det sägs att vi sopar banan för våra barn! Varför inte göra det för sig själv och införa flöden som funkar hemma och som är lika säkra som fredagsmyset! Allt för att må bättre och kunna använda tiden för att umgås istället för att stressade jaga runt och försöka få ihop sin vardag.

20140107-050806.jpg
We want to have a better flow in our everyday life at home. I bought this book to help us get started. We have already begun to make some changes that will save us precious time, time to spend with family and friends rather than to be stressed about things that doesn’t work. I will describe them to you later.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s