They who wait shall se!

Har börjat planera hur balkongen skulle kunna se ut! När vi flyttade in så slängde jag helt opretentiöst och snabbt ner lite lökar i en kruka som vi hade med oss från huset. Jag tänkte jag skulle se om det blir något av det. Nu funderar jag även på att så frön i krukor när våren närmar sig. Det ska bli så skönt att sitta där och njuta av utsikten och våra fina blommor längre fram! En inglasad balkong räcker bra för mig! Det blir på en lagom nivå som jag känner att jag orkar med. Jag har till och med lyckats hålla liv i blommorna inne! Morfar skulle ha varit stolt, det trodde han nog inte!

20140111-195006.jpg
Earlier this fall i put some bulbs into a big flowerpot and placed it on our balcony. I long to see if they will start to grow! I keep my fingers crossed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s