Something blue…

Gick upp tidigt idag och har jobbat halvdag. När jag var klar med det lagade jag mat så nu har vi lådor hela veckan lång. Det är tredje veckan jag lyckas med det och jag känner mig så himla nöjd. Planeringen jag gör varje vecka har redan minskat mat som köps i onödan och som bara slängs förutom att jag har mera tid på kvällarna. Jag ska låta en vana sätta sig ordentligt innan jag tar tag i nästa moras. På eftermiddagen for vi och gratulerade ett födelsedagsbarn. Jag hade nya jackan på mig och är supernöjd med både passform och färg. Känner mig fin! Vägen gick genom snöig skog och på rätt så halt underlag. Vi kom dock både fram och tillbaka utan problem.

20140119-215335.jpg
Today we visited my sister in law to celebrate her birthday. I had my new blue jacket on and i love it. We drove through the snowy woods. Where was this snow when we celebrated christmas i wonder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s