Birthdayparty!

Igår hade vi huset fullt med folk för att fira att min dotter snart fyller år. Vi gick upp tidigt för att städa och ordna inför kalaset. Allt gick jättebra och vi hade supertrevligt. Min dotter var nöjd med sitt kalas så det känns väldigt bra. Strax innan folk började gå hem började jag känna av min mage. Jag har sedan varit vaken och har mått illa hela natten samt varit på toa ett par gånger. Vid sju nu på morgonen lyckades jag somna och vaknade sedan strax efter tio. Jag tror att det är nåt jag inte tål eller så är det magsjuka….vi får väl se! Jag är långt ifrån bra men jag bara måste bli kurant eftersom jag håller i en utbildning på tisdag… Snack om panikkänslor hela natten. Dessutom har jag kräkfobi och det gör ju inte saken bättre.

20140126-104954.jpg
Yesterday we celebrated my daughters birthday with a party. After the party i became ill with my stomace. It has been a long night and i’m still not alright.

2 thoughts on “Birthdayparty!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s