Pink and purple pastels…

En dag kvar innan ledigheten. Det ska bli så skönt att få ladda om batterierna även om det bara är ett par dagar. Min yngsta syster är fenomenal på att rensa ut saker som hon inte behöver eller vill ha längre. Nu senast var det ett antal accessoarer som rensades ut. Jag passade på att plocka på mig lite fina halsband och armband. Bland annat fick ett rosa pärlhalsband följa med hem. Visst är det bra när man kan byta eller ta tillvara på saker utan att betala en krona. Återbruk och återanvändande när det är som bäst! Gårdagens detalj blev därför rosa pärlor till lila tröja. Vårigt och pastelligt så att det förslår!

20140219-052905.jpg
Yesterdays detail was a pink pearl necklace that my sister didn’t want anymore. I just love reuse and pastels. It feels like spring. Oh how i long for spring to come back. I have two vaccation days coming up which feels very necessary.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s