Feels like saturday…

Idag och imorgon är jag och min man lediga. Tyvärr mår min man dåligt och ligger nerbäddad. Vi hann iallafall åka iväg och hjälpa pappa och mamma köra skräp till returpunkten samt titta på deras nya fina bil.

20140220-163031.jpg
När vi kom hem åt vi och sedan gick jag ner på stan en stund. Har hittat en body buildar affär där de även säljer questbars. Jag kände mig minst sagt malplacerad, haha! På stan gick jag mest runt och drömde. Kom hem tomhänt den här gången. Sedan jag kom hem har jag mest surfat runt och bland annat läst Sofis mode. Svart, vitt, loggor, sportigt möter feminint samt spetsiga tår på pumps verkar vara hett i vår bland mycket annat.

20140220-163709.jpg
Hittade även ett underbart armband på ”and other stories” som det är mycket stor vill ha faktor på.

20140220-163935.jpg
Have spent my day visiting my parents to help them throw away junk and to look at their new car. I also went town town for a while but i didn’t buy anything. When i came home i looked at the internet mostly on fashion magazines but i also found a cool bracelet on ” at other stories” that i really want.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s