Sunshine!

När jag vaknade igår morse så sken solen genom gardinerna i sovrummet och jag fylldes genast med en lust att gå ut och ta vara på strålarna. Min man som fortfarande är förkyld stannade hemma. Först tänkte jag ta mina lurar, sätta på musik, och gå en sväng. När jag väl kom ut kände jag mer för att bara ha det tyst i huvudet och gå omkring och fundera på allt som poppade upp i huvudet.Det blåste lite men det var så skönt att äntligen känna solens varma strålar i ansiktet igen. Även om vintern inte är slut än så känns det så skönt att veta att den mörka årstiden går mot sitt slut. Jag hörde fåglar kvittra, såg snödroppar och satt en stund i lä och njöt av lugnet. När jag kom hem testade jag att göra frallor med bakerixmix från LCHF-butiken. Även om det aldrig kan bli som riktigt bröd så var det helt okej.

20140224-050821.jpg
Finally some sunshine and spring in the air. Went for a long walk yesterday. I need the vitamins D bad. When i came home i made some LCHF bread with a bakerix mix from the LCHF store. It can never be like real bread but it was quite alright.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s