Some nice treats!

Innan hemgång igår sprang jag snabbt ner på stan. Tog en runda på bokrean och hittade en ny LCHF bok. Jag behöver lite ny inspiration så det var perfekt. Köpte ett nytt halsband som jag spanat på länge. Fåglar är min grej. För mig betyder det frihet! Jag köpte även ett par nya questbars. Det var en ny smak som var helt okej. De är perfekta att ha i väskan när suget slår till. Tyvärr är de rätt så dyra så man kan inte köpa dem så ofta. Slutligen köpte jag, hör och häpna, garn och stickor. Har inte stickat sedan skolan men fick för mig att börja igen. Projekt nummer ett blir ett kuddöverdrag till en soffkudde. Hittade även en underbar tavla som skulle passa i sovrummet. Jag ska släpa dit min man idag och se vad han tycker. Vi bör ju vara överens om en sak som ska hänga i rummet där man sover tycker jag. Håll tummarna för att han gillar den! Jag får lägga in stora charmoffensiven, hihi!

20140227-054832.jpg

20140227-054855.jpg

20140227-054914.jpg

20140227-054945.jpg
New in from town yesterday! A LCHF book for inspiration, a new flavor on the questbar (yummy). A new silver necklace just because i love birds. They represent freedom to me. Finially some yarn for a cushion project. Don’t you just love payday…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s