More fashion courage to people like myself!

Min dotter har precis farit iväg på danstävling med stora lockar i håret, min man har sovmorgon och jag surfar runt och drömmer om kläder. Jag har alltid varit rädd för mönsterkrockar och har varit väldigt försiktig med det. Min dröm har länge varit att våga ha rutiga byxor men jag har inte vågat. Hittade ett par rutiga slacks på HM som jag gillar och tänker att jag skulle matcha dem ungefär som på bilden. Jag behöver lite mer modemod känner jag. Varför ska allt vara så platt hela tiden? Min man har lovat följa med på en loppisrunda idag, jippi! Jag letar efter en ram till ett print som jag ska göra. Har jag tur hittar jag ett par rutiga byxor och ett stort coolt halsband för en billig penning, vi får se!

outfit mars

 

Kavaj, T-shirt och byxor från HM, Väska, skor och halsband från Zara, den coola klockan ”Pixel watch” hittade jag på smidigt.se.

Today i want to look like this! I have been very careful not to mix to many patterns before. That is about to change, life is to short for regrets. More fashion courage to people like myself!

2 thoughts on “More fashion courage to people like myself!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s