Peacock poster!

Jag letar efter roliga posters att ha på väggarna. Vi har inte satt upp så mycket än utan tavlorna står och mognar i avvaktan på att vi ska hitta stilen och känslan för hur vi vill ha det. Det ska kännas rätt och det är inte alltid så lätt. Jag har ett jättefint riktigt tryck som ska sitta i sovrummet och som vi inte har satt upp än. Väggarna är stora och vita och min tavla kändes så liten och ensam. I torsdags gick jag en sväng på stan. Jag behövde rensa huvudet och det bästa sättet för mig att göra det är att gå i inredningsbutiker. Jag hamnade på Esq där jag hittade en urläcker poster. Den går i samma färger som mitt tryck och är dessutom i form av en påfågel. Jag bara älskar den. Det är en poster av Michelle Carlslund. Jag släpade dit min man dagen efter och han var med på noterna. Nu ligger påfågelpostern hemma och väntar på en ram.

20140301-061009.jpg
I have found the most wonderful poster of an peacock by Michelle Carlslund. It’s waiting for a frame. The peacock poster will fit perfectly together with the painting i already have in our bedroom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s