I dream of Hawaii…

Senaste veckan kan sammanfattas med en influensasjuk dotter, trötthet, stress och egen snuva som bröt ut i morse. Nu hoppas jag bara att det är vanlig snuva och inte influensa. Nog om detta urtråkiga ämne… På kvällarna tittar jag Hawaii five-0 på datorn och drömmer mig bort. Det är mera scenerierna jag vill åt inte så mycket storyn. Jag har alltid velat besöka Hawaii. Emma Sund med bloggen ”Emmas vintage” är där just nu! Hennes blogg är en av min favoritbloggar och det blir ju inte sämre av att hon är på Hawaii kan jag säga. I övrigt inget nytt under solen.

20140307-122842.jpg
I’m sick with the flu right now. I’m dreaming about Hawaii. Someday i will go there.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s