Spring is in the air!

När solen strålar och det är vår i luften. Då plockar jag fram solglasögon men inte för att det är soligt utan för att jag är så ljuskänslig. Förkylningen har slagit till med full kraft och satt sig i ögonen. Trots detta kämpar jag på här hemma med lite omstruktureringar och upplockning av kartonger. Fyra borta än så länge. Vi har även ätit middag på balkongen för första gången någonsin… Temperaturen var klart behaglig. Snart ska vi fortsätta röja. Vi väntar på en fransk utbytesstudent om några veckor. Det gäller och få lite ordning här innan dess.

20140309-071320.jpg
Today we had our dinner out on the balcony. The temperature was totally fine. I had my sunglasses on not just because the sun was shining but also due to the fact that my cold placed it self in my eyes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s