Purple and pink tulips!

Här har vi sjukstuga! Jag och dottern är på benen igen men min man har däckat ordentligt. När jag kom tillbaka till jobbet fick jag tulpaner av en kollega som vet att jag älskar lila och rosa. Tulpaner är min älsklingsblomma så det var jackpot. Vilken fin gest och helt utan att vänta sig nåt tillbaka. Det är sånt som verkligen värmer hjärtat ❤

20140313-214600.jpg
I love purple, pink and tulips. A nice coworker gave them to me when a returned to work after the flu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s