What to wear?

En trött dotter försvann ut på helgjobb (extrajobb) för ett tag sedan. Mannen har hostat sönder sig hela natten och sover en stund nu på morgonen istället. Jag roar mig med att fundera på olika outfits. Photoshop är verkligen ett kul program. Jag försöker lära mig att göra kollage med kläder och samtidigt tränar jag på att sätta ihop olika stilar.  Snart ska jag äta lite frukost och sedan fortsätter jag med att tvätta, röja, städa, planera mat, laga mat etc. Allt inför vårt besök av en fransos i veckan som kommer. Min dotter har ett utbyte via skolan. Först kommer ett gäng fransoser hit och sedan åker dottern och hennes klasskompisar iväg en vecka till Frankrike. vitkavaj

Thinking about what to wear! Right now i would like to have heels from Zara, blazer from Vila (nelly.com), top, scarf, boyfriend jeans from HM, bag from Kenzo (Net-a-porter) and earrings from cooee.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s