So chic!

Avslutar min kväll med att läsa tidningen chic. Den kommer numera fyra gånger per år. Jag föredrar den framför andra modetidningar och tycker att man får bra tips till lagom pris. Till våren ser vi mycket i glassiga pasteller, skimrande metaller, konstverk på tyg, vita skor, kleinblått (som jag älskar) och allt i skulpterade former med viss transparens. Vallmoröd till sommaren och sportigt mode känns väl sådär. Jag är mer sugen på något romantiskt i både rosa och blått. Även om jag skulle älska en rosa kappa så tror jag inte att den håller i mer än en säsong! Nej det får nog bli en rosa blus eller blå tröja istället. Min dotter hittade i och för sig en rosa kappa för runt 50 kronor på secondhand idag. Om jag är riktigt snäll kanske jag får låna den någon dag bara för att testa lite hur det känns.

20140329-222650.jpg
Before bedtime i will read my new chic magazine. It’s the best swedish fashion magazine right now in my opinion. I love all pastels and would like something light pink and light blue to wear this spring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s