Vitamin D:s and recharged batteries!

Vår franska utbytesstudent har nu åkt hem. Allt gick över förväntan bra och han verkade stortrivas. Vi kommunicerade mest genom min dotter på franska. Om min dotter inte var i närheten så körde vi mest teckenspråk. Ibland kom jag ihåg något enstaka franskt ord och ibland kunde han formulera något på engelska.  Även om allt gick bra och det var jättespännande med andra influenser så blir man jättetrött efteråt. Idag har min man och jag gått runt strömmen i vårsolen och småpysslat hemma. Jag håller på med tvättstugan och ska snart laga mat. Jag har också sovit en stund vilket jag mycket sällan gör mitt på dagen. Vi hade med oss den riktiga kameran ut på vår prom och det var riktigt kul att ta bilder. Både min man och jag är lite ringrostiga på att använda kameran. Det är bara att börja träna igen.

Jag har på mig en svart och grårutigjacka från Myrorna som jag köpt för runt 50 kronor annars inget nytt under solen.

IMG_6835

IMG_6839

IMG_6825

 

IMG_6834

IMG_6841

IMG_6817

 

We started the day with a walk around our neighborhood. The sun is shining and spring is well on it´s way.  We are enjoying the weekend and are trying to relax and recharge our batteries.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s