Highlights this weekend

Vilken härlig helg! Jag har trots trötthet fått en massa gjort. Vi har promenerat i solen och fyllt på energidepåerna. Jag har gjort en blomgrupp till balkongen med påsktouch som jag är supernöjd med. Den består av lila ranunkel, lavendel, mossa och björkris samt några lila påskfjädrar. Det var länge sedan jag kände mig så tillfreds vilket jag alltid gör när jag får pyssla och dona. Jag borde göra det oftare! Sitter just nu i sängen lite yrvaken och alldeles strax drar en intensiv vecka igång. Först ska jag bara reflektera lite över livet och vakna till.

20140331-050306.jpg
What a good weekend we have had! The sun was shining and we have been enjoying the fine weather. I made a flower arrangement to the balcony with some eastertouch. It’s spearwort, lavender, moss, birch branches and some purple and pink feathers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s