Steps to health!

Idag har varit en bra dag! Vi har tagit tag i och påbörjat ett projekt här hemma vars deadline närmar sig med stormsteg. Det känns skönt att äntligen ha kommit igång för det har hängt över mig i månader. Vi har även börjat komma igång med vardagsmotionen. Vi har laddat ner en app som heter ”steps” och som funkar som en stegräknare om du har mobilen i byxfickan. Jag har läst mig till att 10000 steg per dag är ett bra första mål. Vi har räknat steg i en vecka nu och idag knäckte jag 10000! Gissa om jag somnar nöjd ikväll.

20140401-224629.jpg
We are trying to get started with some exercise. We have a new app called steps that are helping us count every step we take during a day! Ten thousand steps a day is a good first goal to a more healthy life. Today i cracked 10000 steps for the first time.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s