Early morningbird!

Idag är jag på väg till jobbet tidigt! Jag ska dessutom jobba länge ikväll, puh! Jag börjar min morgon med en kopp te . Det är löste från Kopp och Kanna i Vadstena som heter Vättern. Jag fick det av mamma och pappa när dom var där senast. Vilket gott te säger jag bara, mmmm! Tulpanerna fotade jag hemma hos mamma och pappa igår. Jag älskar tulpaner och visst är dom vackra även när de precis har blommat klart! Om halsen bär jag en lånad svala idag. Det är min dotters halsband och jag tycker det är så fint.

20140403-071616.jpg
Early morning on my way to work! Today i’m wearing a borrowed necklace with a morningbird from my daugther. I’m drinking tea from Kopp och kanna in Vadstena and it’s really good. The tulips are from my parents house. Now work awaites!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s