Fancy friday!

På jobbet har vi börjat med något som heter ”Fancy friday” Det började som ett skämt men har nu blivit en kul grej. Det är såklart helt frivilligt. Det går ut på att man tar på klänning, kjol, eller slips om man hellre vill ha det. Jag lånade en klänning av min dotter från Monki och hade en svart kofta med svarta pärlknappar som kommer från en affär i Krakow. Knytskorna med klack är köpta på din sko för mer än ett år sedan. Jag ser Fancy friday som en anledning att anstränga sig lite mer än vanligt. Hur kul är jeans och tröja i längden! Jag kommer haka på trenden och köra Fancy friday igen, helt klart.

20140404-152329.jpg
We have started a new trend at work. We call it Fancy friday! It’s all about wearing a dress, skirt or tie to celebrate that the weekend is on it’s way. I wore a dress from Monki today and i felt really fancy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s