A small victory!

Ibland är det bra att gå själv på stan! Det är inget kul att köpa nödvändiga baskläder men nu är jag igång. Jippon på stan, mycket folk, trångt, kö och bara basfärgade kläder. Jag har nog varit trevligare sällskap. Jag klarade även av tre olika provhytter utan att få spader och funderade till och med på en skoaffär. För er som inte vet så är skoprovning bland det värsta jag vet, snudd på fobi. Två och en halv timma senare sitter jag nöjd på balkongen och fikar. Det här är verkligen en nystart och en seger för mig. På en begränsad budget lyckades jag få till två par jeans. De grå är från HM och de blå från Kappahl. Båda är med stretch och sitter som en smäck. Jag köpte även en marin blå top från Gina Tricot samt strumpor och en lilagrå scarf. Jag har en grårutig vår jacka som ser lite trist ut men med scarfen lyfte den till nya mer användbara höjder. Jag ska gå igenom min garderob ordentligt och göra en förteckning över vad jag behöver! Jag avslutade min fm på stan med att titta på färgglada påsksaker på Indiska. Jag klarar bara lagom doser av basfärger åt gången.

20140405-141753.jpg

20140405-141824.jpg

20140405-142018.jpg
Home again after a couple of hours in the city. I’m proud of my self. I managed to begin with my basic wardrobe even though i was totally bored. Lucky i was alone at town. I ended my tour with a visit at Indiska. One can only take so much of black, grey, blue and white.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s