Back to basic!

Jag vet inte hur många gånger jag har pratat om att min garderob inte fungerar. Jag får inte ihop det alls! Förut funkade den skapligt men efter flytt och viktnedgång har den fullständigt havererat. När jag ska gå ut på stan och handla kläder så driver jag omkring helt planlöst och går raka vägen till glitter, färg, trend och annat som lockar ögat. Jag vill helst ha mönster på allt. I slutändan så betår garderoben av en del kul plagg men inget som passar ihop. Jag har nu tröttnat på detta planlösa irrande i klädvärlden. Jag måste börja planera och jag måste bygga upp en basgarderob. Jag kan absolut inte tänka mig något tråkigare men jag inser att jag helt enkelt måste ta mig i kragen. Jag har nu tillbringat min lördagsmorgon med att surfa runt och leta efter tips på hur man bygger upp sin klädbas på ett bra sätt. Jag satte mig sedan och gjorde ett bild kollage över det jag behöver mest av allt just nu. Jag behöver egentligen mycket mer än så men man måste ju börja någonstans. Målet för min förmiddag är att äta sen frukost, gå ner på stan och komma hem med minst ett basplagg av någon form. Det här blir en utmaning och en tålamodsprövande process för mig. Jag längtar till det stadium när man kan börja kombinera med roliga och färgglada plagg som funkar ihop med basen. När jag satt med kollaget så tröttnade jag så klart efter ett tag och slängde in lite rosa på ett hörn…

Basgarderob1

 

I need to go back to basic with my wardrobe. It’s a total mess today. I hate to shop basic clothes but i realize that i have to start my wardrobe from scratch. So big city here i come! Todays goal is to go down town and return home with at least one basic piece of clothes.

 

White blouse, jeans, bag, tops and jacket from Lindex, Blue shirt, and loafers from HM, Sneakers Nike Air, Watch Michael Kors, Nailpolish Ciate, Earrings Fyndiq, Trenchcoat from Only.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s